Tatjana Szmirnova

Bemutatkozás

A nevem Tatjana Szmirnova, tisztán látónak születtem.Úgy gondoltam, hogy minden ember vele született képessége ez az adottság, az álmaikat képesek megfejteni és meg tudják érezni előre az eljövendő eseményeket.

Értelmiségi családból származom, édes anyukám matematika tanár, édes apám mérnök.

A Szovjet hatalom idejében nevelkedtünk, a családi nézetünk kemény materialista szemléletű volt.

A vallásos nevelést kapott nagymamánktól viszont megtanultuk az Istenhitet és ezzel összefüggő bölcsességeket. Így alakult ki gyerekkoromtól kezdődően egy sajátos elképzelésem a Teremtőről. Istent láttam és éreztem nagymamám süteményének illatában, Öt véltem felfedezni a tűz melegében, a konyhai falon látható Szűz Mária kis deddel aranyozott szent képében, és a nagymamám mesét olvasó hangjában. A nagymamám bölcsességének hatására  magamba szívtam a hitet, ahol a jó legyőzi rosszat és a végén mindig az igazság  győzedelmeskedik.

Kitűnő eredménnyel végeztem el az egyetemet, matematika-fizika szakon.

Férjhez mentem, majd megszületett a kislányunk, és egy árvaházban kezdtem el dolgozni. A családjuk által elhagyott gyerekek lelkében nagyon sok fájdalmat ismertem meg. Rádöbbentem, hogy nincsenek színes álmaik, lelki és fizikai problémáik uralják őket.

Ebben az időszakban történt, hogy férjem – akibe tiszta szívemből szerelmes voltam – elhagyott.  Kétségbeesetten kezdtem válaszokat keresni a kérdéseimre, miért múlik el a szerelem, miért van hűtlenség és gyűlölet, miért szenvednek ártatlan gyermekek, miért különböznek az emberek ennyire egymástól, miért nem képesek elfogadni egymást olyannak, amilyenek.

Belevetettem magam a pszichológia világába, egyetemen kerestem választ a lelki folyamatokra. A sors kegyes volt hozzám, hamarosan találkoztam egy csodálatos emberrel, Artur Vladimirovics Zhazhkovval, aki bevezetett az extrapszichológia és a kronobiológia világába. Én lettem a leghűségesebb tanítványa és szövetségese. Megismertetett a pszichoenergetikával, és segített megbirkóznom az akkortájt rajtam elhatalmasodó ízületi gyulladásos betegségemmel. Az orvosok gyógyíthatatlannak tartottak, azonban az ő utasításait követve 2 hónap alatt meggyógyultam.

A felgyógyulásom hatására hitrendszerem megerősödött, és rájöttem, hogy a legfőbb életfeladatom segíteni az embereken. A következő 20 évet kutatással, emberek segítésével, tanítással töltöttem.

2001-ben Artur Vladimirovics meghalt, amit nagy tragédiakánt éltem meg. Kis idő múlva rájöttem, hogy őt elvesztettem, de Istent megtaláltam.

Egyre erősödött bennem az elhivatottság, hogy más embereknek segítsek, és megkönnyítsem számukra az utat, hogy megtalálják belső énjüket, az igazit, a boldogot, az egészségeset.

Ebben segítségemre van egy csodálatos tudományos módszer, a kronobiológia-pszichogenetika.

Magyarországon rendszeresen – közel 15 éve – tartok előadásokat. Munkásságomat a Mantra Természettudományi Szabadegyetemen kezdtem meg, 2004 óta az ÉDEN Oktató Központban szintén rendszeresen vezetek tanfolyamokat. Az ember kronobiológai szemléletének elkötelezett kutatója vagyok.