Nyerges Dóra

1948. április 13-án születtem. Az életem legnagyobb részét a kereskedelemben töltöttem el, ahol végigjártam a ranglétra minden fokát, majd egy hirtelen jött betegség 180 fokos fordulatot hozott az életemben. Ezoterikus tanulmányok felé fordultam, újat álmodtam, de ez már a szívemből jött.

Az ÉDEN központ megalapítója és vezetője vagyok 15 év óta. A számok üzenetének megfejtése a hobbim a szerelmem, amiből erőt, energiát tudok meríteni.

A spirituális világ kínálata közül igazán nagy találkozásom a numerológia volt.

Az első szakirányú könyv, amit egyik diákomtól véletlen kaptam, Alexander Rózsási: „Sorsunk és a számjegyek „ volt. Azon az éjszakán nem aludtam, “faltam” a sorait, üzenetét. Ez mérföldkő volt számomra „Ő” indítót el ezen az úton.

Később  Eschwigné Varga Zsuzsa volt az egyik tiszteletre méltó tanárom. Ő vezetett be lelkiismeretesen a számmisztika rejtelmeibe. Tőle tanultam meg a számokkal szembeni alázatot és tiszteletet, e soha ki nem ismerhető világ felfedezése közben.

Párhuzamosan az ezotéria legtöbb ágában folytattam tanulmányokat.  /Agykontroll, kronobiológia, tarot, asztrológia, …stb./

A másfél évtizede összegyűlt tudásomat, tapasztalatomat szeretném szeretettel átadni tanítványaimnak.

Szakirányok:

Numerológia  /számmisztika/

Asztro-numerológia

Karma-numerológia

Mitológia

Spirituális Tanácsadás