Álomfejtés tanfolyam

Kódolt álmok

alomfejtes1

Az álmok a tudatos énünk és a tudattalan világunk közötti párbeszéd remek eszközei. Segítséget nyújtanak abban, hogy egyre többet tudjunk meg magunkról, hogy önmagunkkal őszintén szembenézzünk. Minél inkább megközelíthetőbbé válik ez a világ, annál jobban képesek leszünk befolyásolni életünk külső körülményeit.

Az álmok nagyon gazdag információforrássá válhatnak, ha készek vagyunk velük behatóan foglalkozni. Korábban észre nem vett lehetőségeket fedezhetünk fel, új felismerésekhez juthatunk, melyek által sok probléma megoldására lehetünk képesek, vagy új kapcsolataink keletkezhetnek, melyek kielégítik igényeinket. Az álmok biztosítják, hogy ne veszítsük el a kapcsolatot a belső énünkkel. A belső énünk tudja, hogy mire van szükségünk az életünk javításához, tudja, hogy hogyan találjuk meg lelki egyensúlyunkat.

A 2 napos képzésen betekintést nyerünk az álmok nyelvébe, megismerjük a különféle 

alomfejtes2

álomtípusokat, képessé válunk arra, hogy a saját vagy mások álmainak szimbólumvilágát megértsük, valamint a sok gyakorlat által megtapasztaljuk az álomfejtő munka hasznát.

Az álmok és az azokkal végzett értelmező munka, gyógyító technikának is tekinthető. Hűen a régi korok hagyományaihoz, figyeljünk az álmainkra, és kezeljük őket a legbölcsebb tanácsadóinkként.

Tematika:

  1. Az álomfejtés története
  2. Az alvás ciklusai
  3. Az álom és az álomsorozat
  4. Az álomtudat
  5. Az álomnyelv
  6. Az álomtípusok:

– közönséges

– visszatérő

– rém

– gyógyító

– jós

– archetipikus (nagy)

  1. Az álmok felidézése
  2. Az álomnapló
  3. Az álomelemzés etikája

Oktató: Király Szilvia

Időpontok: (09,00 – 15,00 – ig) 2 nap

 

Díja: 40.000 Ft/2 nap/fő

 

Helyszín: Éden Oktató Központ (1134 Bp., Váci út 67.)

Jelentkezés, bővebb információ:

ÉDEN Oktató Központ
Tel.: 06-70-948-40-32
E-mail: info.edenkozpont@gmail.com