Filipidisz Ildikó

 

 

 

 

„A mai nap csak egy az elkövetkező számtalan nap közül. De hogy mi történik a jövő számtalan napjain, az talán épp a mai naptól függ.”

Ernest Hemingway

 

 

 

Szeretve tisztelt szüleim, bár ők maguk „csak” elemi iskolát végeztek, mindig arra buzdítottak, hogy tanuljak, mert a tudást soha, senki nem veheti el tőlem, és csak ez az egy út van a jobb élet felé. A könyvek, az olvasás szeretete édesanyámtól ered. Amint megtanultam olvasni, minden este, amíg ő a vacsorát készítette nekünk én olvastam fel hangosan a kedvenc könyveiből. Ma is hálával és szeretettel gondolok vissza ezekre az estékre, és nagy melegség önti el a szívem.

 

Ezért, mióta az „eszemet tudom” folyamatosan tanulok. Gyakorlatias ember lévén, amit tanultam azonnal ki is próbálom. Ami megállja a helyét a gyakorlatban, azt viszem tovább, ami nem azt elraktározom, mert másnak még hasznára válhat.

Megszámolni sem tudnám hányszor mentettek ki nehéz helyzetekből a könyvek, illetve amit belőlük tanultam.

 

Életem nagy részében az üzleti világban, a versenyszférában dolgoztam. Hamar észre kellett vennem, hogy a felmerült problémák, bár látszólag racionális, az üzletmenettel, az eredményességgel kapcsolatosak, ezek mindig emberi okokra mutattak vissza.

Ezért fordult a figyelmem az emberi viselkedés, annak mozgatórugói, az emberismeret, önismeret felé.

A végzettségeim, képesítéseim is ehhez kapcsolódnak.

Az első spirituális végzettséget tanulmányaim sorában itt az Éden Központban szereztem, mert akkorra már tudtam, minden problémánk a gondolkodásunkból fakad, és kerestem az utat, hogyan tudunk ezen változtatni. Balog Béla is azt mondja: „Világom egyetlen gondolkodója én vagyok.”

Itt találkoztam először Lekszikov Attilával és a Szimbolikus Szellemi Piramis tanával is. Életem nagy fordulópontjánál jártam, és a tarot hívtam segítségül, mely szerelem lett „első kirakásra”. Lenyűgözött az a pontosság, ahogy egy akkor még számomra ismeretlen ember egyetlen kirakásból tökéletesen rálátott az életemre.

 

Akkor még nem tudtam mindez hová növi ki magát. Tanultam asztrológiát, asztrozófiát, numerológiát. Belekóstoltam az energetikába is. Megismertem a Pránanadi és az Arolo alaptechnikáit. Tanultam masszázst is, hogy fizikai síkon is tudjak segíteni.

Aztán coach lettem 2011-ben. Azt találtam, hogy a spirituális ismeretek remekül illeszkednek a coach munkájához. Ez adta az indíttatást, hogy keressem a kapcsolatot a racionális és a spirituális beállítottság között, mert hitem szerint ennek jött el az ideje.

A célom az lett, hogyan tudom e két alapjaiban különböző hozzáállást egységbe foglalni.

Ennek a kutatásnak lett az eredménye a Jelen Lét Mátrix. Alapja a Szimbolikus Szellemi Piramis, beleépítve mindazt a tudást melyet az üzleti világból hoztam.

 

Az őszi szemesztertől megtisztelő feladatként itt az Édenben taníthatom a Jelen Lét Mátrix rendszerét.

Több mint két évtized tapasztalatát, tudását nyújtom nagy szeretettel a hozzám fordulóknak.

Témaköreim:

Jelen Lét Mátrix oktatása

Szimbolikus Szellemi Piramis mestertanár

Egyéni tanácsadás

Tarot elemzés

Változás coaching