Numeroszkóp

 .

SZÁMMISZTIKA ÜZENETE NEKED!

.

Ahhoz, hogy meg tudd fejteni saját üzenetedet először meg kell tanulnod a személyes évedet kiszámolni.
A személyes éved az adott évben, a születés napoddal kezdődik és a következő év születés napodig szól.

Mi a személyes éved 2016 – ban? Hogyan számolod ki?

 Leírod az adott évet, jelen esetben 2016, utána a hónapot és a napot amikor te születtél.

 Pl:  ha  augusztus 16- án születtél / 08  16,/ és érdekel az ez évi személyes éved, akkor így állítod fel a képletet:

2016 08 16 = 2+0+1+6+0+8+1+6=24=6

Egyesével összeadod, és egy számjegyre redukálod.

2016 augusztus 16-ától-2017 augusztus 15-ig – os a fenti példa személyes éve.

 Ne feled a személyes éved a szülinappal kezdődik és a következő születésnapig tart!

.

December hónap üzenete

 


11-es személyes évedben:

Szerencsés hónaphoz érkeztél! Becsületességedet nagy ajándékokkal jutalmazzák meg a hozzád közel álló emberek. A dolgaidat gyakorlatiasan oldod meg. Nyitottá válsz az emberek felé, arra figyelj, hogy ne légy tapintatlan! Ha bármilyen akadályba ütközöl, ne kapkodj, gondold át logikusan a dolgot.

22-es személyes évedben:

Könnyen tudsz alkalmazkodni a jelenlegi helyzetedhez. Megérzed, hogyan kell mások előtt viselkedned. Jó ötleteidet nyugodtan mond el másoknak. Kedvet kapsz az utazáshoz, jól esik a mozgékonyság. Pároddal együtt beszéljétek meg, mit terveztek ebben a hónapban. Ha valamilyen tanfolyamra, iskolába jársz, több időd jut a tanulásra.

33-as személyes évedben:

Ki másra lehet a leginkább számítani a Karácsony megszervezésére, mint rád? Pontosabban fontos szerepet töltesz be a tervezésben. Milyen színű legyen a terítő? Hova milyen díszt rakjatok? Mikor kit látogassatok meg? Kreatív ötleteid jól jönnek. Gondoskodj a feladatok megszervezésében, legyen az a munkahelyeden vagy a családodban. A hónap eleje egy kicsit nehezebben indul, de ha kiveszed a részed a feladatokból, a jutalom nem marad el!

44-es személyes évedben:

Amennyiben eddig kitartóan dolgoztál, megkapod érte jutalmadat. Meglehet, most enyhíthetsz a szigorú szabályokhoz való ragaszkodásodon, a szeretethez ne szabj feltételeket. Figyelj oda az intuíciódra. Ha környezetedben támogatásra van szükség, tudsz segítséget nyújtani – mely jó érzéssel tölt el – és megkapod érte Égi jutalmadat

5-ös személyes évedben: 5

Nagyon jó hónaphoz érkeztél! Most még fogékonyabbá válsz emberi kapcsolataidra, könnyen megérzed, mi hogyan alakul. Képes vagy megbocsátani másoknak, bármit is követtek el. A legtöbbet most akkor adhatod, ha minőségi időt töltesz az emberekkel. Energikus vagy, jó lehetőségeid vannak. Hogy ezeket kihasználhasd maradj őszinte, nyitott és rugalmas!

66-os személyes évedben:

Ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy elengedj minden eddigi sérelmet. Minél több terhet hagysz magad mögött, annál sikeresebb leszel a továbbiakban. Ahhoz hogy megfelelően lásd el feladataidat, gondolkodj bölcsen. Fontos szerepet kapsz az ünnepi programok megszervezésében, fel tudod dobni mások hangulatát kreatív ötleteiddel. A sikereidet türelemmel és céltudatossággal érheted el.

7-es személyes évedben: 7

Bárhogy is alakultak a dolgaid, most nagy eséllyel tudsz lelkesedni valami iránt. Az Isten nagy életerővel ajándékoz meg. Társaságban feltöltekezel. Örömödet leled abban, ha ajándékaidat te magad készíted el (és úgy még nagyobb elismerésben lesz részed). Szervezőképességeddel is hozzá tudsz járulni, hogy minden folyamat rendben legyen. Előnyt tudsz kovácsolni lehetőségeidből.

.                     

                                  8-as személyes évedben:

8

Ebben a hónapban úttörő szellemed és energiáid felkeltheti azok figyelmét, akik a segítségedre lehetnek. Mivel hiszel a céljaidban, másokat is az ügyed mellé állíthatsz. Párkapcsolatodban az érzelmek felerősödnek, töltsetek több minőségi időt egymással. Kreatív gondolataidat használd ki, hogy minél több kellemes pillanatban legyen része a környezetednek.

 

.9-es személyes évedben: 9

Végre túl vagy a nehezén! Pozitívan állsz hozzá a dolgaidhoz. Jól esik, ha villoghatsz, lepd meg magadat egy új ruhával. Csoportban töltekezel a leginkább, ebben a hónapban kamatoztathatod jó kommunikációs készségedet. Legjobban akkor jársz, amikor aktívan veszel részt a csapatban (legyen az családi program, munkahely, iskola). Fontos, hogy ne kapkodj és felelősséggel végezd a munkád.

 

Arlen