Léleklátó

.
.
Bíró Zsolt
léleklátó, spirituális tanító
.
.
.
 .
Az emberi kisugárzások alapján, lelki ráhangolódás után részletes személyiség-elemzést készítek, és tanácsokat adok, hogyan élhetünk harmóniában önmagunkkal és környezetünkkel.
A beszélgetések alatt a vendég szembesül önmagával, segítséget kap az önismerethez, a fontos döntésekhez, a spirituális fejlődéshez.
Miután feltárom a vendég problémáinak gyökerét, eredendőjét, felhívom a figyelmét, mire ügyeljen élete során, mit tegyen, hogy harmóniába kerüljön önmagával és környezetével. Segítséget tudok adni ahhoz, hogy a kliens merjen dönteni a jó mellett.
Sokan vannak ugyanis, akik akarnak változni, de nem mernek. Megszokták a rosszat és azt is, hogy szenvednek tőle. A léleklátó nem válthat meg minket önmagunktól, de segíthet, abban hogy felkészüljünk sorsunk várható viharaira, és ne éljük meg tragédiaként a nehéz helyzeteket.
Több mint 20 éve tartok spirituális témákban előadásokat országszerte, és a határon túl. Vezetek meditációkat, szemináriumokat, elvonulásokat, táborokat. Személyre szabott életvezetési tanácsokat adok, a hozzám fordulóknak. Az elmúlt években publikáltam szaklapokban. A Karma Tv fennállása alatt, „Szakra-kör” néven saját műsort vezettem, és szerkesztettem.
Előzetes bejelentkezés szükséges:
ÉDEN Központ
1134 Budapest, Váci út 67.
Tel.: 06-70-948-40-32
E-mail: info.edenkozpont@gmail.com