Asztrológia – gyermekasztrológia


asztroA 90-es évek elején találkoztam az ezotériával (reiki, fényadás stb.) , az asztrológiával 10 éve foglalkozom. Az oklevelemet Takács Tibor iskolájában szereztem, tőle tanultam a szimbólumokon keresztül történő látásmódot is.

Az elemzés során a horoszkóp szimbólumait ezen a folyton bővülő  „szótáron” keresztül fordítom le a kérdező nyelvére, majd a beszélgetés során, közösen feltárjuk az adottságokat, tehetségeket, korlátokat, a lehetőségeket. Segítségemre van a több száz elemzett horoszkóp, az intuícióm, élettapasztalatom.
 
Döntéshelyzetek, hosszútávon feszítő problémák esetén kimondottan érdemes belenézni a bolygók energiáiba, hisz megadja a választ, érdemes-e foglalkozni a kérdéssel most, megfelelő-e az időpont a döntésre, honnan ered a probléma. (szolár horoszkóp, prognosztika).asztro1

A döntést nem, de a problémára való rálátást, a gyökerét, kimenetelét, az aktuális lehetőségeket, az irányt megadhatom.

A horoszkóp segítségével nagyon mély önismeretre tehetünk szert, kiderülnek adottságaink, félelmeink, ezek oka, segíthet párválasztásba

(szinasztria), gyermekvállalásban, nevelésben, hivatásban, kapcsolatok harmonizálásában, munkahely-választásban, stb.

Fontosnak tartom a személyes kommunikációt, csak beszélgetés segítségével tárható fel, a kérdező épp milyen élethelyzetben van.
 

Az asztrológia nem jóslási technika, de segítségével rátalálhatunk harmonikus megoldásokra, láthatóvá válik, mikor melyik életterület kerül előtérbe, milyen életfeladatokat mutat a horoszkóp. Ha ennek segítségével megtalálja/megteremti az ember a helyét, esélye van minél több boldog pillanat átélésére az élete során.

Horváth Tünde
okl. asztrológus


asztro2Rendelés előzetes bejelentkezés alapján:

 
ÉDEN Központ
1134 Budapest, Váci út 67.
Tel.: 06-70-948-40-32

E-mail: info.edenkozpont@gmail.com