Bemutatkozunk

Szeretettel köszöntünk az ÉDEN Oktató  Központ honlapján!

.

Az ÉDEN Oktató Központ közel 15 éve foglalkozik spirituális és természetgyógyászati tudományok oktatásával.

Az iskolánkban folyó képzések célja az önismeret és a holisztikus szemlélet elterjesztése.

A világ egyre gyorsabban változik körülöttünk, változnak saját és az életünket befolyásoló emberek tulajdonságai is. Önismereti képzéseink és tanfolyamaink hozzájárulnak ahhoz, hogy a hallgatók harmóniába kerüljenek önmagukkal, és segítséget tudjanak nyújtani azoknak az embereknek, akik hozzájuk fordulnak gondjaikkal. Végzett tanácsadóink képesek a klienst rávezetni a megoldatlan problémákkal való szembenézésre és azok megoldására.

Hallgatóink megtanulnak másként gondolkodni; életszemléletük holisztikussá válik (a test, lélek, szellem hármasságában), felismerik saját képességeiket, az emberek sokféleségét, megtanulják elfogadni önmagukat és tisztelettel fordulni embertársaik felé.

Reméljük, hogy minden ember, aki az ezoterikus és természetgyógyászati ágazatokban kíván továbbtanulni, iskolánkban megtalálja azt a területet, mely érdeklődésének megfelel és fejlődését szolgálja.

Fontosnak tartjuk az Európai Unió által is megfogalmazott “Lifelong learning”, az élethosszig tartó tanulás szemléletét. Szakembereink, tanáraink és gyógyítóink maguk is képzéseken és továbbképzéseken vesznek részt, hogy a hallgatók részére a legfrissebb tapasztalatokat is át tudják adni.

Jó dolog az embereken segíteni,
de még jobb megtanítani őket,
hogyan segíthetnek saját magukon. 

Aesculap

Célunk az EGÉSZ ember (test, lélek és szellem) számára biztosítani a megelőzés, gyógyulás, egészségmegőrzés, fejlődés, tanulás, és ha az adott személy felkészült rá, a tanítás lehetőségét is.

Cégnév: ÉDEN Holisztikus Oktatóközpont KFT.
Elérhetőség: 06-70-948-40-32
E-mail: dori@edenkozpont.hu, info.edenkozpont@gmail.com

Székhely: 1171 Budapest, Szigetcsép utca 95.

Adószám: 2518944-1-42