Találd meg hivatásodat

 

TALÁLD MEG HIVATÁSODAT, ÉS SEGÍTS A GYERMEKEDNEK IS EBBEN!

 

Bognár Tas

 

Előadónk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az emberek segítése, lelki fejlődése, tudatosodása terén. Miért nincsenek a helyükön az emberek? Miért nem azzal foglalkoznak, amit szeretnek?

 

Miért robotolnak? Miért nem találják a hivatásukat?

 

Hiszen Konfuciusz ie. 500 évvel ezelőtt megfogalmazta:

„Ha megtaláltad a hivatásod, soha többet nem kell dolgoznod”

 

Tehát hivatásod megtalálása felér egy lottó ötössel, sőt, még annál nagyobb nyereségre teszel szert, hiszen aki a hivatását végzi: testi, lelki és szellemi szinten egyaránt nyertes.

Az emberek többsége csak bolyong, sodródik a világban, és egyáltalán nem találja a hivatását, vagy csak többszöri nekifutásra, sokadik pályamódosítása után leli valódi feladatát.

Egyáltalán nincs szükség, hogy éveket, évtizedeket töltsünk a keresgéléssel, pályatévesztéssel pazaroljuk az energiát. Már gyerekkorban meg lehet, illetve érdemes megtalálni, ahhoz, hogy tudatos felnőtt válhasson belőlünk.

 

Az előadás célja: minél több szülőhöz, és rajtuk keresztül gyermekeikhez eljusson, a releváns, több évtizedes gyakorlaton alapuló tapasztalati tudás, ahhoz, hogy időben megtalálják a megfelelő utat, hivatást. Ezt az előadást a pályaválasztás előtt állóknak, pályamódosításra készülőknek ajánljuk, illetve azoknak a tudatos szülőknek, pedagógusoknak, akiknek fontos a gyerekek megfelelő ütemű tudatosodása, egészséges lelki fejlődése.

 

Az előadás során olyan technikák, gyakorlatok megismerésére van lehetőség, melyet a résztvevők, az előadás után azonnal tudnak alkalmazni, és tovább is tudják adni.

 

Előadás: október 26. (péntek: 19.00-20.30-ig)

Helyszín: Éden Oktató Központ. 1134, Váci út 67.

Részvételi díj: 2.800.- Ft

 

Az előadást követő szombat délelőtt, személyi rendelés.

Jelentkezni az előadáson, vagy a tasbognar@gmail.com e-mail címen lehet.

 

 

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Bognár Tas