Szivárványfény kezelés Alaptanfolyam


Szivárványosnak lenni egy döntés a szeretet és egy új csodákkal teli élet mellett. Egy életmód, mely megváltoztat minket és a környezetünket.

 “A Szivárványfénnyel való gyógyítás alatt, egy olyan 7. dimenziós szeretetenergiával érintjük a testet, ami által a test felébred Önmagára és beindítja az öngyógyulási képességeit. Ez a technika megváltoztatja az egész életedet és mindenki életét, akit érintesz ezzel a csodálatos új energiával. A Szivárvány felébreszti benned, hogy ki vagy valójában. Általa megtalálod igazi Önmagad.”

(Bartha Erika ébresztőnk)

 

A Gyógyító Szivárványfény energia egy lágy, nagyon finom és magas rezgésű szeretetenergia. Egy kezelés során, megtisztítjuk a test rétegeit és energetikai pályáit, kioldjuk az alacsony rezgésű energiákat. Majd helyére a tiszta fény, öröm, szeretet energiát töltjük fel, és biztosítjuk szabad áramlását.

 Felébresztjük a test öngyógyító képességeit, így minden sejt egy új „programot” kaphat, hogy egészségessé váljon. Ez a képesség mindenkinél felébred, bármilyen problémát tárol a testében.

 

Ez egy „új” energia, mely arra vár, hogy csodát hozhasson a te életedbe is. Azáltal, hogy tapasztalsz, része lesz életed minden napjaiban és segít, hogy pozitív változás indulhasson el életedben.
Behívjuk ezt a magas rezgésű szeretet energiát, és a szivárvány “érintése” segít sejtszinten újra emlékezni, újraszületni. Emlékezni önmagadra, a benned lévő Egységre: arra, hogy Az Vagy, aki Vagy.

 

A Szivárványfény Alaptanfolyamon megtanulhatod:

  • a kezelés módszerét és menetét,
  • az energetikai rendszer és a csakrák szerepét, harmonikus működésük jelentőségé
  • Rákapcsolódsz a Szivárványfény-csatornára, megismered és gyakorlod a kezelés folyamatát és közben Te magad is részesülsz benne.
  • A Szivárványfény-energia finom rezgésének segítségével létrejön a találkozás valódi önmagaddal, a kapcsolódás a szíved mélyén rejlő végtelen Szeretettel.

 

szivarvanyangyal

A tanfolyam nemcsak azoknak szól, akik fő hivatásként gyógyítóvá szeretnének válni, hanem az a cél, hogy ez a korlátozásoktól mentes, szabad energia a mindennapi életed részévé váljon. Belerezegtesd környezetedbe, munkádba, a tömegközlekedéssel utazva, bárhová ahol vagy, hiszen te magad leszel a fény mások számára.

 

„Élj úgy, hogy Te legyél Mindenki Lámpása. Isteni Lélek vagy egy Emberi Testben”
(Bartha Erika ébreszt
őnk)

 

Kérlek, részvételi szándékodat a 06/30-5532-868 telefonon, vagy a monika.potyondi @gmail.com  e-mail címre jelezd.

Időpontja: 

január 27-28.

március 24-25.

május 12-13.

Helyszín:

Éden Oktató Központ (Budapest, 1134 Váci út 67.)

A tanfolyam díja: 2 nap 60.000 ft. Ismétlőknek 30.000 ft.

 

Várlak szeretettel, hogy elindulhass te is a csodákkal teli utadon.

 

Potyondi Mónika

Szivárványfény kezelő  és Oktató