Számmisztikai alaptanfolyam

A numerológia, más néven számmisztika olyan okkult tudomány, mely a számok mennyiségi értelmezésén kívül, egyfajta minőségi jellemzőket társít a számokhoz. Ezen túlmenően figyelembe veszi az adott szám helyét is egy ősidők óta finomuló rendszerben. Már az óperzsa birodalom idején foglalkoztak a számok többirányú (nem csak mennyiségi) megközelítésével. A számmisztikában a számok, mint jelképek jelennek meg.
 
A 30 órás képzés alatt a hallgató rálátást kap a számmisztikai elemzés alapjaira. Megismeri a napszámát, sorsútját, és sorsát, illetve a felvállalt életfeladatát. Megtanulja mit jelentenek mátrixában az egyes számok, ha ezek túlsúlyban, vagy hiányban vannak. Felismeri az üres és a teli síkok jelentőségét. Rálátást nyer a 9 évenként ciklikusan változó energia csomagjára, amit saját fejlődése érdekében pozitívan tud felhasználni. Megismerkedik a személyes éveinek erejével, személyes hónapjai, napjai üzenetével,energiáival.
Elvégzése után a hallgató képessé válik a saját, és családja alapelemzésének elkészítésére. A tanfolyam anyagát hasznosítani tudja minden ember munkájában és magánéletében egyaránt.
 
Az első 32 óra befejezését követően a tanulónak lehetősége van tanulmányait tovább folytatni egészen a 150 óra elvégzéséig . Tanfolyamot szakdolgozattal fejezi be, záróvizsga után ” Numerológus” tanúsítványt kap.
 

Előadó: Nyerges Dóra numerológus

Helyszín: ÉDEN Oktató Központ (1134 Bp.,  Váci út 67.)
Kérjük, részvételi szándékukat a 06/1-258-27-45 telefonon, vagy a dori@edenkozpont.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni!