Sejtkommunikáció, Sejtfiatalító tanfolyam

 

A testünk a tudatunk holografikus kivetülése. Ez az alapja az Önmagunkról kialakított képnek. Ez a tudati energia besűrűsödik és életre kel. A testünk rendezi az energia mezőt, amik vagyunk, az érzéseink az irányítók. Attól függően, hogy milyen tudati rezgésben vagyunk, tehát mit gondolunk magunkról, hogyan érzünk magunkkal kapcsolatban, az jelenítődik meg fizikai síkon. Minden évben testünk 98% a megújul sejt és atomi szinten. 3 havonta  új csontvázunk van.3 hetente   megújul a teljes bőrállományunk és 3 naponta a gyomrunk!

Képesek vagyunk létrehozni magunkban új sejteket és atomokat. Nagyon nem mindegy ezért, hogy milyen tudati rezgésben vagyunk! Ha tele vagy félelmekkel szorongásokkal, vagyis alacsonyrezgésű energiákkal gyengíted a sejtjeidet és ezáltal az egészséged is megrendül, ami folyamatokban jelentkezhet a testedben. Ezért ennek a kezelésnek a kulcsa megemelni a tudatunk rezgését, hogy képesek legyünk a sejtjeinkkel kommunikálni. Egészségessé tenni, fiatalítani magunkat. Ez lesz a jövő gyógyítása.

A tanfolyamon elsajátíthatod a kezelés technikáját mind elméleti mind gyakorlati síkon. Egyenként adom át a technikát, hogy érezzétek, tapasztaljátok ennek a csodálatos módszernek az erejét lényegét.

Csoport energiában, gyógyulhatsz, fiatalodhatsz, töltődhetsz.

 A tanfolyamra alap szivárványt végzettek jelentkezését várom első sorban.

Kérlek, részvételi szándékodat a 06/30-5532-868 telefonon, vagy a monika.potyondi @gmail.com  e-mail címre jelezd.

 

A tanfolyam ideje: (09,00-17,00-ig)

február 10-11.

április 21-22.

A tanfolyam helyszíne:

Éden Oktató Központ

Cím: Budapest, 1134 Váci út 67. 

A tanfolyam díja: 2 nap 60.000 Ft.

Potyondi Mónika

Szivárványfény kezelő és Oktató