Reiki az angyalok ölelésében

 

Független Reiki

Az Usui Reiki és az angyalok gyógyító ereje harmonikusan szolgálja az Emberi Lény testi, lelki és szellemi kiteljesedését. Tisztelet minden személyes gyógyulásért és fejlődésért munkálkodó léleknek, mert munkájával a kollektív tudat és a Föld fejlődését is előmozdítja.

Reiki I: Mi a Reiki? Kapcsolatteremtés a Reiki szellemi vezetőivel; a védelem és gyógyítás reiki2
angyalaival. Beavatás – Reiki erőre hangolás. A csakrák és az aura szerkezete, szerepe; ezen energiaszervek érzékelése, tisztítása, töltése. Az öngyógyítás kézpozíciói és gyakorlata. A finom érzékelés alapszintű fejlesztése. Tudatébresztés.

Időpont: (09.00-17.00-ig)

Helyszín: 1171 Bp., Szigetcsép utca 95.

Ára: 15000 Ft két napra

Sosfordító: Az Égi Forrás és a Föld Anya energiájának egyesítése a szívben. E szereteterő tudati erővel irányított, praktikus, gyors és hatékony kezelési formái hirtelen fellépő és krónikus betegségek esetén. Bőrlátásra hangolás. Kötések, fogadalmak oldása az angyalok oltalmával. Áldás fogadás és küldés.

Ára: 15000 Ft két napra

Reiki II: A Reiki magasabb rezgésű erejének befogadására hangolás az angyalok áldásával.
Az Ibolyalángra, a Reiki nyugati testvérére hangolódás, alkalmazása rendelkezéssel, Zadkiel arkangyallal. Mások gyógyítása Reikivel: mások energiaszerveinek tisztítása, töltése, teljes kezelése; kézpozíciók hatásai. Reiki szimbólumok testi, lelki, és távkezelésre; terek, tárgyak, ételek tisztítására, védelmére, töltésre. Finomérzékelés gyakorlatok.

Ára 18000 Ft két napra

Sorsfordító Mesteri: Lélekcsillagra hangolás; a csillagszimbólum gyakorlati alkalmazása gyógyításra, védelemre és hangolásra; szervátírásra, teljes egészségre. Ki vagyok én? – csakra életszínek és a jellemek Lelki, tudati Énre hangolás a szív benső terében.

Ára: 20000Ft két napra

 

Reiki Mesteri: A Reiki erő legmagasabb rezgésű energiájának befogadására hangolás. reiki1Mesteri szimbólum megismerése alkalmazásának lehetőségei. Szellemi vezető választás a saját élet meserévé válásához; fogadalomtétel. Árnyéklények levétele és Örök otthonukba segítése angyali védelemben.

Ára: 20000Ft két napra

A változtatás jogát fenntartom.

A tanfolyamokon való részvétel saját felelősségre történik, és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek nem jelenthetők ki. A tanfolyamok az önfejlődés alapjaira építve az egészség elérésére irányulnak, és semmiben sem korlátozzák a hivatalos orvoshoz fordulást.

Előadó: Pető Katalin Erzsébet,  Reiki és Angyal tanár, esszenciális lélekgyógyító

Helyszín: 1171 Bp., Szigetcsép utca 95.

Jelentkezés:

Tel.: 0670-948-40-32

E-mail: dori@edenkozpont.hu, info.edenkozpont@gmail.com