Párkapcsolati és Szexuál Parapszichológia (PSP)

 

PSP alternatív spirituális tanácsadóképző

Tarot és/vagy Lenormand elemző kártyatan + Mélymeditáció és regresszió + Mágikus ünnepek, rítusok, jeles napok

Mesterelőadó: Széptündei Éva Ilona PSP mester tanácsadó

 

A PSP kiváló spirituális párkapcsolat elemző és „feloldó” alternatív módszer. Az eljárás segítségével feltérképezhető a gondolati és az érzelmi lét mélyebb régióinak a szerelemhez, a szerettekhez vagy akár az ellenségekhez való őszinte hozzáállása, elvárása. Mindezek mellett a segítséget kérőn keresztül pontos kép kapható a partnerének a gondolati, az érzelmi és a cselekvési energiájáról is. A PSP segítségével válaszokat kapunk a magány, az egyedüllét okairól is, valamint egyedi módszerrel segítséget nyújt ezen problémák feloldásában, illetve támogatja a partner bevonzást. A viselkedés, a gondolat és az érzelem láthatatlan rétegeinek az üzeneteit a kliens személyiségének megfelelően egy „megreformált”, kijavított helyzetbe segítjük, mellyel elindítjuk egy kiteljesedett, boldog párkapcsolat felé.

 

Az alap PSP módszer három részből tevődik össze:

1, Párkapcsolat és személyiségelemzés Tarot és/vagy Lenormand kártyával

2, Regressziós gyakorlat, vagyis a létezésünk mélyebb rétegein húzódó negatív képletek pozitívvá formálása.

3, Mágikus párkapcsolati rítusok, szertartások, jeles napok: életalakítás a mágikus rítusaink és a jeles ünnepeink segítségével, gyakorlati módszerekkel.

*   *   *

 

A Párkapcsolati és szexuál parapszichológia kurzus tematikájából

8+2 alkalmas előadássorozat

A képzéshez a Tarot vagy a Lenormand kártya ismerete szükséges.

 

Az utolsó két előadás témája:

Exkluzív Casanova Tarot kurzus – Tematika: Szerelem és szexualitás a kártyalapokban; A szexuális élet teljes elemzése négy szempont alapján; A Casanova Tarot és a klasszikus Tarot kártyák – hasonlóságok és különbségek, összehasonlító elemzések.

Casanova nemcsak csábító kalandor volt, hanem értette, éltette is a szerelmet, mind az érzelmi, mind a fizikai síkon. Erőteljes szexuális kisugárzása a téren és az időn is áthat. Szerelmeinek állít emléket több ezer oldalas könyvében, melynek legszebb gyöngyszeme a nő imádata, csodálata és szépsége. Kifinomult stílusú munkája fordításra késztette nagy íróinkat is, Szerb Antalt, Kolozsvári Grandpier Emilt és Fenyő Miksát. A Lo Scarabeo kártyagyár jóvoltából gyönyörű erotikus tartalmú, szép kiállású kártyasorozat készült, mely fantasztikusan elegyíti a klasszikus Tarot kártya alapjelentéseit Casanova élettörténetével. E kártya kiválóan alkalmas párkapcsolati elemzésekre és a szexuális élet feltérképezésére. A két napos kurzus alatt a szerelem és a szexualitás a központi téma.

 

Indul: 2018. február 10.

Amit a saját fejlődésed érdekében be kell ruháznod: 130,000 ft

Szemeszteri vizsgadíj: 6,500 ft + Záróvizsgadíj

Helyszín: Éden Oktató Központ, 1134,Budapest, Váci út 67.

ÉDEN Oktató Központ
telefon: 06-70-948-40-32
e-mail: dori@edenkozpont.hu, info.edenkozpont@gmail.com