Médiumi közvetítés

 

Egy kicsit személyesre veszem a bemutatkozásom, mert a hétköznapi életben is nagyon közvetlen vagyok. Ez annak köszönhető, hogy nagyon szeretem az embereket. Legfőképpen az okozza mérhetetlen boldogságom, amikor mosolyt tudok csalni az arcukra.

30 éve, hogy segítem a lelkeket, a táncon és a médiumi képességemen keresztül. Mindig fontos része volt az életemnek a mosoly és az öröm. A táncon keresztül megtapasztalhattam az öröm forrását, mely a mozdulatokon és a zenén keresztül hatással volt minden sejtemre, és természetesen a lelkemre is.

A magánéletemben pedig ezzel párhuzamosan, kaptam a leckéket, melyek nagyon mélyre vittek, egyre beljebb önmagamba. Amikor is elkezdtem egy éjjel írni a fürdőszobában és négy füzetet írtam tele – ezek A/4-es spirálfüzetek voltak. Majd amikor visszaolvastam, rájöttem, hogy ezek nem is az én szókészletemet tükrözik, és nem is az én gondolataimat.

De akkor ki is az az ÉN?

Sok kérdés merült fel bennem, és egy hónap leforgása alatt egy skizofrén embernek éreztem magam. Majd a magánéletemben bekövetkezett válság arra kényszerített, hogy meditáljak. 8 hónapon keresztül, mindennap 6 órát meditáltam, és egy spirituális gyógyító barátnőmmel beszélgettem, hogy megértsem, mi történik.

Nagyon sokat köszönhetek Jutkámnak.

Ebben a 8 hónapban rá kellett jönnöm, hogy beszélgetek az úgynevezett másvilággal, amiben most már tudom, hogy a lelkek élnek. Ebből a csodás forrásból származunk mindannyian. A csodák megélése a meditációkban, egyre közelebb vitt életem feldolgozásához, megértéséhez. Majd mikor sikerült pontot tennem, addigi mélységesen megszenvedett életemre, elkezdtem a hozzám forduló embereknek tolmácsolni azt, amit a fejemben hallottam. Rendre csodálkozás, és ámulat volt az emberekben, hogy én ezeket a dolgokat honnan tudom?.

Majd sokáig – 2 évig – tiltakozott az elmém (most már tudom, hogy nem a szívem), hogy megengedjem magamnak azt, hogy mindezen képességemet felvállaljam. A felvállalás megtörtént és elkezdtem úton, útfélen közvetíteni a lelkek gyógyító üzenetét.

Miért gyógyító üzenet?

Mert Szellemvilág a csodák, a szeretet és az elfogadás világa. Nekik és nekem is rajtam keresztül érdekünk (ez így csúnya szó), hitünk, hogy egy boldogabb, mosolygósabb világban könnyebb végezni a feladatainkat.

A feladataink álruhás áldások, ha annak nézzük őket. Mások úgy mondják nem véletlen dolgok.

A lelkek számomra lelkek, mindegy, hogy itt vannak a fizikai síkon, a földön, vagy már távoztak innen.

A közvetítést előre megjósolni nem tudom, amikor leülsz velem szemben, megkérdezem; ki van itt, és ilyenkor lehet, hogy egy eltávozott szeretted, vagy a Te lelked, vagy esetleg több lélek is bejelentkezik, azt a célt szolgálva, vagy indíttatást, amiért Te ide jöttél hozzám. Azért, hogy rajtam keresztül megnyugtassanak és megértést adjanak az életed azon pontja, vagy feladata felett, amiért jöttél. Az üzeneteket tiszta szívből és szeretettel adom át Neked, hisz a Forrás, ahonnan jön – hála a sok-sok meditációmnak – a legmagasabb rezgésű tartományokból érkezik. Ahol egy dolog uralkodik a SZERETET.

A szellemi üzenetek, jóságot, megértést, elfogadást, békét hoznak az életünkbe, ezáltal beindítva azokat az életterületeinket, ahol eddig úgy éreztük megrekedt az energia, nem működik.

Mikor keress meg?
– Amikor elkeseredett vagy,

– amikor túl fáradékony vagy,
– amikor valami visszatérő dolog kattog állandóan a fejedben,
– amikor nem tudod, hogy merre tovább
– amikor úgy érzed döntened kell, de nem vagy benne biztos,
– amikor nehéznek bizonyul egy-egy feladat,
– amikor nem tudod megbocsátani, vagy elengedni, azt a valamit, vagy valakit,
– és amikor csak egyszerűen csak eleged van és kell egy kis lendület, életerő, öröm.

 

A közvetítések időtartama 45-50 perc, amennyiben úgy érzed szívesen visszahallgatnád, hozz magaddal egy hangfelvevőt, vagy, ha elég okos a telefonod, azt is bekapcsolhatod.

 

A magadba fektetés 12.000 Ft/alkalom

 

Helyszín:
Éden Oktató Központ

Budapest, 1134 Váci út 67.
 

Időpontot egyeztetni a 06-70-615-6911 telefonszámon tudsz Velem. Ha bármi közbe jönne kérlek tedd meg, hogy értesítesz róla.

 

Szeretettel várlak!

Izsák Anikó