Lekszikov Attila

Bemutatkozás

lekszikovLekszikov Attilának hívnak. Tíz éve foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. Sok keresés után mint módszert a reikit találtam hozzám közelállónak és jól elsajátíthatónak. Így idővel reiki mester lettem, majd ennek folytatásaként a kristálygyógyászatot is elvégeztem, így Arolo-Tifár fokozatig jutottam.
Önmagam felfedezésében segítségemre voltak az agykontroll és a meditáció módszerei, ezek mellett megismerkedtem Rudolf Steiner tanításaival és a kínai öt elem tanával. Mindezek alkalmazása az életemben változásokat idézett elő, amelyek elvezettek egy a világot egységben látó szemlélethez. Ennek eredményeképpen az emberek kérdésekkel, problémákkal fordultak hozzám, így olyan módszert próbáltam keresni, mely egyszerűen de pontosan képes megmutatni a választható lehetőségeket.
Ehhez a legjobb eszköznek, megoldásnak a tarot-t találtam, amely azonban az általam ismert és fellelhető kirakási módszerekkel nem volt tökéletesen alkalmas erre a feladatra. Ez az arkánumok mélyebb megértésére ösztönzött. Ekkor vettem észre, hogy a lapok valódi titkaikat csak akkor árulják el, ha egy velük harmonikus kirakási módba helyezzük el őket. Ezt a módszert a Szellemi Piramis Szimbolikus Rendszerének neveztem el, amelyet azóta is folyamatosan fejlesztek és tanítok.
Hálás vagyok égi segítőmnek, Raziel Arkangyalnak, hogy méltónak talált arra, hogy földi segítőjeként munkása legyek e nem mindennapi feladatban. A tőle kapott tanításokat szívesen adom tovább Angyal Klubjaim során.
Óraadóként az Éden Oktató Központban, az Akasha Sors Reform Központban és a Mantra Szabadegyetemen segítek a hozzám fordulóknak.

Témakörei:

piramis tarot
angyalok