Intuíció előadás

AZ INTUÍCIÓ TERMÉSZETE ÉS GYAKORLATAI

Elméleti és gyakorlati előadás

A hatodik érzék, az intuíció (harmadik szem) ugyanolyan velünk született érzékszervünk, mint a többi. Nem természetfeletti, hiszen a természetben nincs természetfeletti dolog! Nem érzékszerveken túli „extraszenzor”, hiszen saját belső képeinkben realizálódott tudati aktivitás. Mindenki használja minden nap, (mintahogy mindenki képes megérezni, mikor barátja telefonál, vagy párja megcsalja), de általában, visszaigazolás hiányában intuíciónkat csupán fantáziálásnak könyveljük el – néha jogosan, néha nem. A tudatmező érzékelésének bármilyen formája (telepátia, távolbalátás, prekogníció, intuíció, jóslás, chanelling, médiumitás stb) még a legezoterikusabb emberek számára is természetfeletti és speciális, pedig tudományos kutatások már szerencsére megfelelő mennyiségű bizonyítékot gyűjtöttek az élőlények közötti -teljesen természetes- transzperszonális kapcsolatokra (Rhine, Krippner, Moody, Targ, Puthoff stb).

Informatikus rendszergazdaként dolgoztam évtizedekig, de a tudati technikák érdekeltek mindig is, majd öt éves ázsiai kintlétem és tanulmányaim után itthon mint „látó”, auraelemzéssel foglalkozom évek óta. Az intuíció használata itt elengedhetetlenül fontos. Emellett tanítom is az intuíció használatát. A tanfolyamokon a tudatmező érzékelésének gyakorlataiba vezettem be azt a pár ezer tanítványt, akik az utóbbi években sikeresen elvégezték a meglehetősen gyakorlati tanfolyamot. Mivel a tanfolyamon ugyanúgy sikeres volt a pszichológia professzora, mint a pilóta és a rendőrnyomozó, ezért biztosan állíthatom, hogy a tisztánlátásra mindenki képes!

Ikrek érzékelik testvéreik fájdalmát (ikerfájdalom), anya és gyermeke közti tudati kapcsolatok mindenki számára ismertek, és tudjuk, hogy közeli háziállataink rendkívüli pontossággal (90%) érzékelik mikor érkezünk haza (nem csak 5 érzékszeri úton!). Ezek a hétköznapi jelenségek nem molekuláris úton jutnak agyunkba, se nem atomi szinten. Hullámokon keresztül.

A kollektív és az egyéni tudat kapcsolata egy hullámtermészetű szubatomi frekvencia-spektrumon keresztül történik, így információkat adunk és veszünk hullámokon keresztül, mint egy egyszerű mobil. Ez egy hasonlóan hullámokon keresztül információkat közvetíteni -és tárolni- képes tartomány, mint bármelyik másik információs technológia, melynek személyes, egyéni rétegét -a tudat szempontjából- aurának szoktuk nevezni.

Bognár Tas néhány cikke a témát részletezve az alábbi linkeken olvashatóak:

https://pszichoinformatika.blog.hu/2019/05/09/pszichoinformatika_i

https://pszichoinformatika.blog.hu/2018/10/10/hatodik_erzek_es_tudat

A két órás előadás ára 2.800 ft/fő.

Időpont: június 29. (szombat 19.00-tól)

Bognár Tas

tasbognar@gmail.com
pszichoinformatika.blog.hu