Hivatás megtalálása

 

 

TALÁLD MEG HIVATÁSOD!

ÉLD A SAJÁT ÉLETED!

 

Gyakorlati előadás, mely segítségével megtudhatjuk, mire vagyunk hivatottak az életben.

Bognár Tas előadása egy egyszerű nepáli technikáról, melyet már több száz kliense sikeresen kipróbált, és Önnek is biztosan sikerülni fog elsajátítani! Semmilyen előképzettséget nem igényel, és azonnal megmutatja, mire vagyunk az életben hivatottak. Kiderítjük a technika segítségével, mivel is tevékenykednénk legszívesebben főmunkaidőben, és biztosan el is érhetjük azt.

 A téma fontosabb, mint gondolnánk! Életünket elfecsérelhetjük munkával, vagy csinálhatunk olyan dolgokat is, aminek számunkra is van értelme, sőt, ebből jól meg is élhetünk (mint a könyvelőből lett mandalafestő). A reggeli kelés és esti fekvés között legtöbb időnket munkával töltjük, és egész életünk legnagyobb részét végigdolgozzuk.

Munkának hívjuk azt a tevékenységet, amit akkor is csinálni kell, ha nem akarjuk, és alig várjuk a nyugdíjkort, amikor letehetjük vállunkról az ezzel járó terhet. Nem túl motiváló, éppen csak annyira sikeres, amennyire muszáj, és nem ad számunkra a fizetésen kívül semmi olyat, amire igazán szükségünk lenne.

A hivatását megtalált ember pezseg az energiától, nem ér rá meghalni, még sok-sok dolga van melyeket még mint életcél kivitelezni akar tevékenységével kapcsolatban. Alig várja, hogy másokkal is megoszthassa, reggeli keléstől kezdve akár fekvésig foglalkoztatja a téma, hogyan fejlesztheti hivatását még jobban, termékenyebben, sikeresebben. Nem kell neki sikertréningre járni -bár az sosem árt-, hiszen automatikusan törekszik még jobbat kihozni magából…ellentétben a bolti eladóval vagy a kiégett informatikussal.

Éden Központ, 2020 November 8-án 18 órakor.

A két órás előadás ára 2.100 Ft/fő.

 Bognár Tas

 tasbognar@gmail.com

www.pszichoinformatika.blog.hu