Hegyes Andrea előadásai

 

 

Uru-anna Üzenetek VI.

Íme, az Ember c. előadása

 

Isten komponál, te csak eljátszod az ő zenéjét. Helyünk a Világegyetemben. A bennünket körülvevő világ pont akkora, mint amekkora tudással bírunk. Létezésedet ne préseld bele egy üveg hógömb belsejébe.  Élj a gömbön túl. Einstein relativitás elméletei írják le legjobban az Univerzum működésének alappilléreit. Végtelen számú létforma létezik. Végtelen számú dimenzió.

 

Nem elég azt tudni, hogy ki vagy most. Azt is tudnod kell, hogy ki voltál. Fel kell ismerned az életfeladatodat. Test, szellem, lélek kapcsolata. Mikor teljes az önismeret? Tanulni akaró létformák vagyunk, akik nem vegetálni jöttek ide, erre a gyönyörű bolygóra, hanem fejlődni.

Minden kapcsolatunk csupán tükör. Nem a világot kell megváltani, csupán az egyéni sorsot kell élni, de azt jól. Tudat és tudatalatti fogalma, és kapcsolatuk. A tanulás fogalma és folyamata. Az ösztön fogalma Freud filozófiájában. A saját energiamezőnk kapcsolata az Univerzális Mezővel. Tudatos és tudattalan érzékelés összehasonlítása.

 

Mit jelent az egységtudat? Mi az AKASHA?

Vágyd meg és engedd el, vagyis add át az irányítást a tudatalattidnak. Adj mindent FEL. A tudatalatti számára nincsen se idő se tér. Csak teszi a dolgát. Bízd rá magad. A ma divatos elengedés hullám egyszerű magyarázata.

Hogyan csináld? Igazából mit jelent? Miért  kapjuk ugyanazt a feladatot többször? Miért nem szabadulunk egy már gyötrelmesen nehéznek érzett helyzettől? Ki irányít? Egy lakatlan szigeten egyedül élve is ugyanazt a csomagot cipelnénk? Saját mintázat követése. Miért és meddig?

 

 Az energiamező, mint információ hordozó és ennek tudatalattival való interakciója. Miért kell megtapasztalni a poklot a földi életben? Legyünk önmagunk és mindenkit engedjünk, hogy önmaga lehessen.

 

Előadó: Hegyes Andrea

Időpontok: május 27. (15.00-)

Részvételi díj: 2000 ft/alkalom/fő

Helyszín: Éden Oktató (Bp., 1134 Váci út 67.)

Jelentkezés:

Tel.: 0670-948-40-32

E-mail: info.edenkozpont@gmail.com