Cranio tiszta hangokkal

„… Ha mindent ugyanúgy csinálsz, mint eddig, akkor ugyanoda jutsz, mint ahol most vagy…”

 Az emberi test fizikai, érzelmi, intellektuális és szellemi egység. Születésünk óta, sőt még sokkal korábbról őrzi az életünk minden tapasztalatát. Ez az óriási mennyiségű információ az izmokban, ínszalagokban feszültség formájában fejeződik ki, és a mozgásban, a merevségben, a ki nem fejezett érzelmek elfojtásában jelenik meg. Amikor valami felborul bennünk, a testünk üzen nekünk. Fontos, hogy figyeljünk az üzenetre, felismerjük a létrejövő feszültséget, megismerjük annak kiváltó okát és dolgozzunk a feloldásán.

Tőzsér Beáta vagyok, a Cranio Tiszta Hangokkal technika megálmodója. Ez egy egyedülálló komplex technika, amely segít megszabadulni az eltárolt traumák káros energiáitól, valamint segít felismerni, feldolgozni, hogy az adott energiák, miként hatnak a fizikai, érzelmi és mentális egészségre.

Hogyan, és mivel is dolgozom, a kezelés alatt?                                                                                                                                 A HANGTÁLAK magas rezgésének segítségével lazítom el a fizikai testet, majd a CRANIOSACRALIS kezeléssel, a jobb és a bal oldalt hangolom össze, és a TISZTÁNLÁTÁS gyakorlatával, a probléma gyökerét keresem meg.                                                                                                                      A kezelés eleje a múlt feltárása, ami hason fekve történik, ahol addig dolgozom, amíg meg nem találom a probléma gyökerét, addig megyek csak, amíg a test energetikai rendszere engedi. Majd megfordul a kliens és háton fekvésben folytatom a feloldást, és szimbólumok lehívásával rendezem a megoldandó feladatot.                                                                                                             Ez egy nagyon összetett dolog egy kezelésben, de lehet a Hangtál kezelést, a Craniosacralis technikát, és a Tisztánlátás technikájával csakra tisztítást, külön-külön is kérni!

Emellett a Bach virág eszenciákat használok, akár otthoni kiegészítés képen, melyek nagyon magas rezgésszinten képesek hatni a szervezetre!

Bővebb, és aktuális információkért, keresd fel az oldalamat: www.angyalkez.hu

Bejelentkezés: Tőzsér Beáta                                                                                                                                                                           Tel.: 0620/5-471-911                                                                                                                                                                   Email: tozser.beata@angyalkez.hu

Helyszín: Éden Oktató Központ (1134 Bp., Váci út 67.)