Auraelemzés és tanácsadás

Bognár Tas auraszakértővel, tisztánlátóval

.Bognár Tas több éves keleti tanulmányai és nyugaton elsajátított technikái teszik az elemzést egyedülállóvá. Évek óta több tízezer kliensének segített országszerte, és nem csak alkalmazza az intuíciót és az auralátást, de tanítja és kutatja is azokat rendszeresen.

Az aura maga a lélek teste. Érzelmi és gondolati mezőnek is hívhatjuk, melyben helyet kapnak bizonyos testi információk is. Ezért az aura olyan egyedi, mint az ujjlenyomat. Információkat közöl testünk, lelkünk és szellemünk együttműködéséről ugyanúgy, mint személyiségünkről alapvető jellemzőiről, és csakráink töltöttségi állapotáról.

Az elemzés részletes térképet ad a test, a lélek és a szellem erősségeiről, gyengeségeiről, blokkjairól, életmódbeli hiányairól. Kiderülhet, milyen rejtett lelki vagy egyéb okok vezettek betegségeinkhez, megoldhatatlannak tűnő -és gyakran visszatérő- problémáinkhoz. Az auraelemzés alapos személyiség feltárása pedig hasonlít egy asztrológiai, grafológiai, kineziológiai és számmisztikai elemzéshez, mindezeket együttvéve. Lévén, hogy az elemzés hétköznapi, érthető nyelven folyik, nem száll el szélsőségesen ezoterikus irányba, így az élet minden területéről érkeztek már kliensek: bankigazgatók, politikusok, sztárzenészek, élsportolók és színészek ugyanúgy, mint hétköznapibb gyógyítók, gyógyulni vágyók, indigók, szülők gyermekükkel, kamaszkorú pályaválasztók és párok különböző élethelyzetekben.

A tanácsadás széleskörű megoldásokat kínál az elemzésen feltárt egyedi problémákra, személyi(ségi) kérdésekre, hivatás megtalálására, energiahiány teljes feltöltésére, párkapcsolati gondokra, érzelmi élet töltésére, stressz kezelésére és számtalan egyedi, speciális problémára. Amennyiben a kliens megfogadja a tanácsokat, egészen biztosan feltöltődik feltárt hiányossága, energia blokkja, még akkor is, ha valójában semmi komolyabb baja látszólag nincsen, hiszen még a normálnak vélt állapotból is lehet még jobb állapotba kerülni! És amennyiben a lélek testének kisugárzása világosabb lesz, úgy testi, lelki és szellemi folyamatok is több energiához jutnak, ezzel pozitívabb lendületet kapnak életünk dolgai minden téren!

Egy alul működő kliens folyamatos feltöltődése pár hét alatt az elemzés és tanácsadás hatására.

Bognár Tas

pszichoinformatika.blog.hu/

tasbognar@gmail.com

Jelentkezés: Nyerges Dóra

Tel.: 0670-948-40-32

E-mail: info.edenkozpont@gmail.com