Asztrológus

.
A képzés célja:
Ma jelenleg az asztrológus képzést nem szabályozza törvény. Sajnos, sokan felületes tudással, egy-két év asztrológia hallgatás után, vizsgák nélkül horoszkópokat értékelnek és tanácsokat adnak, ezzel teljesen lejáratva az asztrológia több ezer éves ősi tudományát. Arra nem is gondolnak, mert soha nem tanulták, hogy milyen lelki károkat okozhatnak a rosszul értelmezett előrejelzésekkel, mert ezek, mint önbeteljesítő jóslatok fognak működni.
Képzésünk célja, hogy felkészült, vizsgázott, pszichológiai ismeretekkel is rendelkező tanácsadókat képezzünk, akik az önismerethez és a problémák megoldásának lehetőségeihez hozzá segítik a tanácsot kérőket.
Asztrológus képzés szakmai vezetője: Dr. Végh Istvánné Ági
 .
Modul induloktóber 14.
Időtartam:
2 év, 4 szemeszter, 20 tanítási nap. Az oktatás szombat és/ vagy vasárnap történik.
 
 .
A képzésben való részvétel feltételei:
virag3 Sikeres felvételi, mely elbeszélgetésből és pszichológia tesztből áll.
virag3A programban bárki, aki 18. életévét betöltötte, végzettségtől függetlenül a képzésben önfejlesztés céljából is részt vehet.
virag3A záróvizsgára bocsátás feltétele azonban középfokú iskolai végzettség vagy azzal egyenértékű honosított külföldi okirat.
virag3Lehetőség van arra, hogy a szakirányú képzésen belül bármelyik modult el lehet végezni, ebben az esetben csak a letöltött óraszámot kell fizetni.
 Aki már egyszer felvételt nyert az Édenközpontba az mentes ez alól.
 
A záróvizsga letétele után a hallgató tanúsítványt kap.
 .
Jelentkezés: 
Éden Oktató Központ
Tel.: 06-70-948-40-32
E-mail: dori@edenkozpont.hu, info.edenkozpont@gmail.com