Angyal tanfolyam

Együttműködés az Angyalokkal

Találkozás saját Angyali Lényünkkel

.

angyal1

A rendszeres kapcsolatteremtés Őrangyalunkkal és a többi angyallal lelki és szellemi létünk alapja. Az angyalokat bárki együttműködésre szólíthatja, vallásos és nem vallásos egyaránt, apró és nagy dolgokban egyforma intenzitással vannak jelen mindennapjainkban. Általuk szépség, humor és szeretet tölti el gondolatainkat és cselekedeteinket.  Az angyali szeretet energiái felébresztik Belső Angyalunkat, a régi sebek begyógyulnak, és egy új élet felé vezetnek bennünket.

Angyal I.

Az angyalok mibenléte, helyük a láthatatlan világokban. Őrangyalod. Arkangyalok. Atlantisz Angyalai. Atlantiszi angyalpecsétek készítése. Kapcsolatteremtés az angyalokkal. Tisztító és védelmi technikák.

Időpontja: (10,00-17,00-ig)

Ára: 26000 ft/2 nap/fő

Angyal II.

Égi útitársaink /Nap, Hold és a bolygók/ és az angyalok. Az angyalokkal való kommunikáció egyéb lehetőségei és gyakorlásuk /írás, ima, kártya, gyertya, invokáció, rendelkezés/. Gyógyítás az angyalokkal /fények- színek, kristályok/.

Időpontja: (10.00-17.00-ig)

Ára: 26000 ft/2 nap/főangyal1

Angyal III.

Angyali Lényünk. Föld angyalok. Te melyik vagy? Benső Angyalunk elfogadása és megismerése. Az Angyalok üzeneteinek és gyógyító erejének befogadása és közvetít

Ára: 16000 ft/2 nap/fő

A változtatás jogát fenntartom. A tanfolyamon való részvétel saját felelősségre történik.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt:

Előadó: Pető Katalin Erzsébet,  Reiki és Angyal tanár, esszenciális lélekgyógyító

Helyszín:1134 Bp.,Váci út 67.

Jelentkezés:

Tel.: 0670-948-40-32

E-mail: dori@edenkozpont.hu, info.edenkozpont@gmail.com