Akupresszúra tanfolyam

.

Gyógyuljon meg gyógyszerek nélkül – 2 napos akupresszúrás tanfolyam

– egyszerű és hatékony módszer egészségünk szolgálatában –

akupresszura1

Magyarországon az emberek 2/3-a nem érzi magát egészségesnek. Egyre többen panaszkodnak alvászavarra, fejfájásra, rosszullétre, szédülésre, kimerültségre, ingerlékenységre, de növekszik az izületi betegek, asztmások, cukorbetegek, reumások, és allergiások száma is.

Az esetek többségében ezek a betegségek krónikussá válnak, ami azt jelenti, hogy a különböző kezelések eredményeként legfeljebb enyhülnek a panaszok, de nem beszélhetünk teljes gyógyulásról.

Mindez azt sugallja, hogy érdemes alternatív módszereket is kipróbálni egészségünk érdekében.
akupresszura3Az akupresszúra több ezer éves kínai gyógymasszázsból származik, magyarra lefordítva pontnyomást jelent (tű használata nélkül!).

A kezelési mód előnye, hogy alkalmazása nem igényel orvosi ismereteket, bárki elvégezheti, nincs mellékhatása, fájdalommentes. Nincs szükség technikai eszközökre, és kiváló öngyógyító módszerként alkalmazható. Az akupresszúrás kezelés sikere tehát szó szerint a kezünkben van.

Természetesen ezek a módszerek önállóan csak egyhébb betegségek esetében használhatóak.

Súlyosabb vagy krónikus betegeknél nélkülözhetetlen az orvosi segítség kérése.

A 2 napos tanfolyam célja, hogy segítségével az anyuka enyhíteni tudja kisgyermeke hasfájását, a feleség férje gyomorpanaszait, megszűnjenek a nagymama ideges rosszullétei, elmúljon a nagypapa depressziója, miközben természetesen valamennyien saját magukat is kezelhetik. Így válhat az akupresszúra az egész család mindennapos értékévé.

A tanfolyam folyaakupresszura2mán a hallgató megismerheti az életenergia áramlását, a meridiánok, akupunktúrás pontok jelentőségét, helyét, indikációit, elsajátítja a látásjavító gyakorlatokat. Bemutatásra kerülnek az életerőt, egészséget megőrző gyakorlatok, fejmasszázs. Enyhébb lefolyású betegségek kezelése, önkezelése, pulzusdiagnózis, moxázás, köpölyözés.

 

A tanfolyamot mindenkinek szívesen ajánljuk figyelmébe.

Az elsajátított tananyag kiegészíti a természetgyógyászati ágazatban működő szakemberek ismeretanyagát is.

 

Előadó: Dr. Bittó Gyula

A tanfolyam díja: 12.000 ft/fő/nap

Időpontja: (szombat-vasárnap 10.00 -17.00-ig)

Helyszín: Éden Oktató Központ (1134 Budapest Váci út 67. I. emelet)

Jelentkezés:

ÉDEN Oktató Központ
Tel.: 06-70-948-40-32
E-mail: info.edenkozpont@gmail.com